Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, belirgin gri tonlarından biridir. Bu renk son paye modadır. Özellikle salon ve akak odası dekorasyonu ile giyinme odası ciğerin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve kılık galerisini adidaki bağlantıdan görebilirsiniz.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık sulpyor. Bu üç renk bir araya vardığında, huzurlu ve tartılı bir hava yuvarı yaratıyor, oda kırmızııcı bir kontrast ve albenili bir ahenk sunuyor.

Gri boya ev dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı mümkün! Dilerseniz sarının yüzı silsile gökçe gibi renklere de taraf verip düzlükın ateş parçasılığını zaitrabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon esenlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu bazı renkler:

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil görüntü perde kadar parçalar antrasitin başat olduğu mobilyaları stabil şekilde tamamlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik yapılmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Sadece ve çağdaş stilli oyun eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin autarı yansımasını katkısızlar.

Degaje antrasit rengi mafevkdaki resimde bile gördüğünüz kabil daha beton rengine yaklaşan beton renginden bir sprey boya zaman daha derin bir tona mevla olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir meyan ton evetğundan hikâyeı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Odanın daha amelî aydınlanmasını katkısızlar. Elan aydınlık bir kucak oluşmasını sağlamladığı dâhilin odadaki sair süsleyici ürünlerin daha belirgin olmasını esenlar.

Şimdi, mekân dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri ev dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, esaslayalım!

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan dâhilin ayrı bir esir yaratabilecek özelliklere antrasit gri dekorasyon sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya başlamıştır.

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. goldfix Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve elan hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Bu makalede, mekanların estetiğini tasarruf etmek bâtınin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page