Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Siz de gri duvar boyası için olgun sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Daha erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş sahaı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Yatak sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya kadar tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek makalemızı bitirelim. Antrasit gri ile birlikte çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

Doğkamerı anımsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, boş gri ile birleştiğinde dikkat çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine elan yoğun mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert aşiyan dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri çağdaş ve zarafetli bir estetikle donatmanın kusursuz bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalnız ve işlevsel düşüncema odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık şimendifer.

Aşağıda Marshall antrasit grilerini kodları ile baş başa verdik. “Daha detaylı seçmek için Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda tercih edilen bir opsiyon haline mevruttir.

Antrasit rengi özellikle goldfix ciddiyet talip ve nötr bir cihet gösterilmesi istenilen her sektörde bir numara tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı kellelıca sektörler şunlardır:

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz oynak bir saha yaratmanız adına koltukta bulunan gri goldfix tonunun detaylarda makam aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya kafalamıştır.

Döşemelerde kullanılan renk ise katkısızlamlık ve emniyet hissini pekiştirir. Bu sebeple de kullanıcılar yürekin tasarlanan mekanlarda itimat telkin edici renkler tercih edilir.

Eğer evinizde çok yalabık olmayan kıpkızıl antrasit renk tonları renkli güpürlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza sıcaklık ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page